Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@ninegifts.nl. Nine Gifts zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan deze waardevermindering worden doorberekent. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Op maat gemaakte artikelen kun je helaas niet retourneren.

Ruilen?
Wil je jouw artikel ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@ninegifts.nl. De kosten voor het terugsturen hiervan zijn voor eigen rekening.

Foutje?
Heb je een fout gemaakt tijdens het plaatsen van je bestelling? Laat dit dan z.s.m. weten, zodat je bestelling nog aangepast of geannuleerd kan worden. Indien je bestelling al is verzonden, is het helaas niet meer mogelijk om deze nog aan te passen.

 

© 2018 - 2024 Nine Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel